top of page
  • Skribentens bildKarin

Välkommen till Hilleforsvägen 2


Fläskig truck lyfter 17,5 ton arborrverk
Det är inte varje dag 17,5 ton arborrverk svävar fram

Nu är vi inflyttade och kör produktion i vår nya verkstad i Stenkullen, Lerum.


Det har varit fantastiskt roligt att få renovera och bygga till våra nya lokaler, och vi ser fram emot att steg för steg skapa en verkstad som är anpassad till vår verksamhet.


Det var också spännande att flytta alla våra maskiner! Vad som helst kan ju gå snett när flera ton ska upp på en lastbil och köras genom hela stan i novemberslaskigt regn, för att sedan lastas av igen och flyttas in på ett nytt ställe.


Som tur var hände ingenting av allt som skulle kunnat hända, och vi var alla väldigt lättade och glada när vi gick igenom verkstan och kunde starta maskin efter maskin utan problem.


Så småningom, när förutsättningarna tillåter, vill vi gärna välkomna dig hit för inflyttningsfest, men så länge kan du följa vårt arbete på Instagram eller Facebook - eller i vår blogg på surftech.se.


Bloggen är en av nyheterna på vår uppfräschade hemsida. Här hittar du också mer information om oss och vad vi kan erbjuda.En stor, vacker och användbar svarv
Vår största svarv är på plats! Den här läckerbiten svingar nästan en meter i diameter, och längder upp till sex meter är inga problem.

När du kommer för att lämna gods till oss, gör vi vårt bästa för att visa omtanke genom att hålla avstånd, och detsamma gäller såklart när vi kommer till dig för att hämta eller lämna komponenter.


Som vanligt är du alltid välkommen att kontakta oss för att förutsättningslöst diskutera både akuta och kommande projekt.


Du når Magnus på 031-742 09 86 och Robert svarar på 031-742 09 81.Vi hörs!


Magnus och Robert


Surftech Engineering AB

Your Partner In Surface Technology

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page