top of page
  • Skribentens bildKarin

Surftech x OXIFREE på Underhållsmässan, 2020


Surftech erbjuder nu OXIFREE – ett korrosionsskydd med unika egenskaper. Kom och träffa oss på Underhållsmässan så berättar vi mer!

Från och med mars månad kommer Surftech att erbjuda OXIFREE i vårt sortiment av innovativa produkter.


OXIFREE är ett flexibelt och återvinningsbart, termoplastiskt material som förebygger och bekämpar korrosion och skyddar metall-komponenter, även rörliga sådana, i utsatta miljöer.


Materialet, som består av cellulosa och vegetabiliska oljor, hettas upp och sprutas på komponenten som det skall skydda. Materialet lägger sig runt komponenten och börjar lösgöra den vegetabiliska oljan. Oljan lägger sig mellan komponenten och materialet, och bryter korrosionsprocessen genom att inte släppa igenom syre.OXIFREE stoppar påbörjad korrosion och smörjer rostangripna rörliga och fasta detaljer. Det ger ett miljövänligt skydd i upp till 10 år. Det fungerar utmärkt på exempelvis lagerhus där axeln roterar under det skyddande OXIFREE-skiktet.


Kom och träffa oss på Underhållsmässan, i mars 2020, så berättar vi mer. Vi står i monter B07:74.


Om du hellre vill att vi kommer till dig, så ordnar vi det, såklart. Vi kan också göra ett webbmöte, om det passar dig bättre.Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page