top of page
  • Skribentens bildKarin

Vad har vi gjort? - Sommarhälsningar från Surftech


Vi ses igen den 5 augusti


Nu är det dags för oss att stänga för några veckors sommarledigt.


Vi är tillbaka igen den 5 augusti och då ser vi fram emot att höra ifrån dig. Innan vi går, vill vi gärna berätta lite om vad vi har gjort den här våren.


Våren 2019 har varit fantastisk för vår verksamhet. Vi har varit på fler än 50 kundbesök - mejla oss, om du vill att vi ska komma till dig!


Våra On Site-team har varit ute på jobb hos ett tiotal kunder i bland annat Kalmar, Lindesberg, Skagen och Västerås. I vår verkstad har vi tagit emot fler än 175 projekt, från både nya och återkommande kunder.


Vi har en stor variation på våra projekt, några exempel är: större svänghjul med tapp på stenkrossmaskiner, pressar inom plåtindustrin, helhetslösningar med svetskonstruktioner som t ex entresolplan och industrimontage av olika slag.


Vi vill leverera med hög kvalitet och så korta leveranstider som möjligt, därför har vi under våren förstärkt vårt team så att vi nu är ännu mer kompletta.


För oss är det viktigt att vi, våra medarbetare och våra samarbetspartners bidrar med kompetens, nyfikenhet och arbetsglädje i allt vi gör. I vår har vår yngsta medarbetare varit 16 år gammal, och den äldsta över 80 år!


Vi vill utveckla oss själva och vår bransch, och därför har vi genomfört svetsarprövningar och certifieringar för alla våra svetsare. Vi har också hållit svetsutbildningar för elever från flera olika svenska gymnasieskolor inom transport- och fordonsindustrin.


I vår verkstad har vi optimerat två svetsstationer, för att hålla nere sträckenergin och så att vi numera kan utföra reparation och hårdbeläggningar på axlar i SS2541 såväl som ventildelar med Stellitebeläggning. Vi har också valt att börja erbjuda mobil bearbetning, till våra kunders stora glädje.


Under hösten 2019 ser vi fram emot fler spännande utmaningar och intressanta projekt, likväl som "enkla" uppdrag - tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig och din verksamhet på något sätt.


Tack för en givande vår, vi önskar dig en riktigt skön sommar!Magnus och Robert

Surftech Engineering AB
Vill du få våra nyhetsbrev i din inkorg istället?

Mejla info@surftech.com så lägger vi till dig på listan!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page