top of page

MOBIL BEARBETNING

Förutom att vi har en komplett verkstad, erbjuder vi även industriservice, montage och reparationer på plats i din verksamhet. Dessa tjänster har vi samlat under konceptet Mobil Bearbetning.se.


Det finns många situationer där det underlättar att slippa demontera och skicka komponenter till verkstad. Det gäller särskilt när demonteringen är komplicerad, eller när det är extra bråttom. Surftechs On Site-team sparar både tid och ekonomi för dig genom att säkerställa att driftstoppet blir så kort som möjligt, med minsta möjliga påverkan på din verksamhet.


Vid akuta haverier är vi snabbt på plats för utvärdering.


Kontakta Robert för mer information:  031-742 09 81 eller robert@surftech.se

Mobil bearbetning akut service
Mobil bearbetning med precision

PLANERAT UNDERHÅLL ELLER AKUT HAVERI

Surftech Engineering och Mobil Bearbetning.se är din partner för både planerade underhåll och akuta haverier. Vår mångsidighet är vår styrka!

Vi jobbar med flera olika beläggningsmetoder för att reparera, skydda och förbättra funktionen hos olika komponenter. Vi anpassar våra arbetsmetoder efter de unika förutsättningarna i varje projekt.

Vårt mobila bearbetningsteam erbjuder bland annat:

  • Mobil arborrning

  • Mobil linjeborrning

  • Mobil svarvning

Med samma höga kvalitet som om arbetet utförts i vår verkstad.

VÅRT MÅL: BÄTTRE ÄN NYTT - BILLIGARE OCH SNABBARE

Under många år har vi byggt upp gedigen erfarenhet inom petrokemi, värmeverk, VA, biogas, ”Heavy liftning” med mera. Surftech och Mobil Bearbetning.se kan du anlita för såväl kortare uppdrag som större projekt där vi åtar oss att vara projektledare, BAS-P/ BAS-U och svetsansvarig (IWS).


I vår kompletta mekaniska verkstad jobbar ett kompetent team med bland annat tekniker, svetsare och mekaniker, alla med lång erfarenhet. På så sätt kan vi erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar för olika haverier, alla dagar i veckan, året runt.

Kontakta Robert för mer information:  031-742 09 81 eller robert@surftech.se

Surftech mobil fräsning av pressbalk
Mobil bearbetning alla dagar.jpg
bottom of page