top of page

SVETSNING

För att kunna erbjuda industriservice med mycket korta ledtider är vi, precis som på bearbetningssidan, mycket breda på svetsning. Våra svetsare behärskar svetsning i alla typer av stål, aluminium, bronser och en lång rad hårdbeläggningar av dessa material.


Detaljerna vi svetsar är allt från småkomponenter upp till hela maskiner, stativ och industrikar i vår stora svetsverkstad. Svetsmetoderna vi oftast använder är MIG, TIG och MMA, men vi kan även reparera och belägga med Eutalloy-svetsning och lödning.


Vi erbjuder svetsning på plats i din verksamhet med Mobil Bearbetning.se, eller i vår fullutrustade verkstad; Surftech Engineering..


För att säkerställa jämn och hög kvalitet och för att uppfylla våra kunders krav är vi certifierade enligt ISO 3834-2 samt EN 1090 och vår svetsansvarige produktionschef Robert är IWS-diplomerad. Vi har också Bas U/ Bas P.

Surftech_svetsverkstad_edited.jpg
Surftech renoverad bronskona

VARFÖR SVETSAR VI BRONS?

- För att vi kan.

Brons kan vara väldigt speciellt att svetsa i. Det kan bestå av flera olika och intressanta kopparlegeringar, som alla har olika egenskaper när de svetsas.


Då brons har en låg brottgräns i höga temperaturer är det extra viktigt att göra rätt från början.


Vi använder olika svetsmetoder tillsammmans med speciellt utvalda tillsatsmaterial, beroende på komponentens förutsättningar.


Ibland får vi gå ifrån det som i teorin är korrekt för att få det bästa resultatet. Vi på Surftech har arbetat i många år med olika svetsmetoder och material och vi har skapat en stor kunskapsbank med reparationsprocesser, våra egna "recept" så att säga, för väldigt många olika material - även brons.


Har du frågor eller funderingar om underhåll eller reparation av dina komponenter, i brons eller andra material, är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

HEMLIGHETEN..

bakom våra korta ledtider:


Vi kan svetsning!


Våra svetsare behärskar svetsning i alla typer av stål, aluminium, bronser och en lång rad hårdbeläggningar av de materialen.


För oss är det viktigt att utveckla inte bara våra anställda utan också hela branschen, så vi erbjuder olika typer av utbildningar och certifieringar inom svetsning.


Hur kan vi hjälpa dig?

surftech_welding_beauty_edited_edited.jpg
bottom of page