top of page
  • Skribentens bildKarin

Inget glimmar som brons..

Här har vi renoverat en fyra meter lång presskruv. Vi gillar särskilt den snygga brons-konan, som fick lite extra omtanke, och mycket extra brons.När vi renoverar en komponent förbättrar vi inte bara komponenten, utan oftast hela processen som den är en del av. En komponent med ett väl genomtänkt och noggrant applicerat ytskydd, blir effektivare och sparar både ekonomi och tid, tack vare, till exempel, att det blir färre produktionsstopp och det krävs mindre energi för att driva processen.


Just nu är vår verkstad fylld av en mängd roliga projekt och komponenter som ska renoveras eller förbättras på olika sätt.


Men ibland får vi projekt som behöver hanteras på plats, i verksamheten. Surftech erbjuder förutom vår kompletta verkstad även industriservice, montage och reparationer på plats hos uppdragsgivaren. Dessa tjänster har vi samlat under konceptet Surftech On Site.


Under många år har vi byggt upp gedigen erfarenhet inom petrokemi, värmeverk, VA, biogas, ”Heavy lifting” med mera. Surftech On Site kan du anlita för såväl kortare uppdrag som större projekt där vi åtar oss att vara projektledare, BAS-P/BAS-U och svetsansvarig (IWS).Vår planering inför våren och sommaren börjar ta form, men ännu finns det några hål kvar i kalendern. Det bokas upp snabbt, så vänta inte för länge med att kontakta oss om just ditt projekt.


Vi ser fram emot att höra av dig!Magnus och Robert

Surftech Engineering AB Your Partner In Surface Technology


Du hittar våra kontaktuppgifter här (länken öppnas i en ny flik)


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page