top of page
  • Skribentens bildKarin

Sommar med Surftech


Vitsippor i solen

Nu är det snart dags för Surftech att stänga verkstan för några veckors sommarledigt, nämligen vecka 29-31 (från den 18 juli till den 7 augusti). Under de här veckorna bokar du akuta jobb genom att kontakta oss per telefon eller epost:

Magnus: 031-742 09 86 magnus.eden@surftech.se Robert: 031-742 09 81 robert.bjorner@surftech.se Resten av sommaren har vi öppet som vanligt. Även om verkstan är stängd, kommer vårt On Site-team att vara ute på olika platser i landet, för att se till så att hjul fortsätter att snurra i olika verksamheter. Vill du ha oss hos dig i augusti är det dags att kontakta oss och boka nu!.. och höst!

Under hösten ser vi fram emot fler spännande utmaningar och intressanta projekt, likväl som "enkla" uppdrag. Vi kommer till dig, eller så hämtar vi komponenten till vår verkstad i Stenkullen utanför Lerum. Du vet väl om att vi kan hjälpa till med nytillverkning också?


I vår har vi bland annat byggt ett mobilt badkar för polishundar, som designades helt efter kundernas önskemål.

Polishund i specialbyggt hundbadkar

Karet sparar förarens rygg när hunden behöver tvättas efter arbete på till exempel en brandplats, i smutsiga utrymmen eller efter att ha letat efter en försvunnen människa i lerig terräng en hel natt.


Önskemålen från Polismyndigheten var tydliga och många, men efter en noggrann inspektion av en specialtränad expert fick vårt arbete betyget *woof woof*

Det här projektet var kanske inte så likt det vi vanligtvis gör - men vårt tillvägagångssätt för att hitta de bästa lösningarna för kundens behov, är desamma. Med nyfikenhet och lösningsfokuserat arbetssätt brukar det bli bra! Du kan läsa mer om projektet med Polismyndigheten här eller se en kort film härGlad Sommar!

önskar Magnus, Robert och hela teamet på Surftech Engineering

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page