top of page
  • Skribentens bildKarin

Surftech bygger nytt!


Vi svetsar en komponent så guldet yr

Vi har något spännande att berätta!


Men först: Tack!


Tack för att du fortsätter att anlita oss, rekommendera oss, och samarbeta med oss.

När Corona slog till i våras, visste ingen av oss riktigt vad vi hade att vänta, men på Surftech fattade vi beslutet att ”nu gör vi det bästa vi kan med det vi har”.


Det har varit utmanande och utvecklande, för som vanligt har ingen dag varit den andra lik i vår verkstad. Och det är vi glada för!


I sommar har vi bland annat designat och byggt ett bevattningssystem för dammbekämpning.


Vi har också haft flera samarbeten med branschkollegor och samarbetspartners, både i vår egen verkstad, men också ute hos kunder på flera orter i Sverige.


.. Och så har vi jobbat på vårt mest spännande projekt hittills:Vi bygger en ny verkstad


Vi har länge haft önskemål om en ny verkstad, med utrymme för oss att anpassa verksamheten efter våra pågående projekt, och där vi har möjlighet att växa och utvecklas ytterligare. Vi har hittat det vi letar efter i anrika Britannia-fabriken i Stenkullen, Lerum.


Drönarbild av Britannia-fabriken i Lerum

I fabriken, med anor från 1893, har det tidigare tillverkats olika produkter i lättmetall. Surftech förvärvade fastigheten i juni 2020, och strax därefter påbörjade vi renoveringen av det som ska bli vår nya verkstad.


I september bygger vi nya fräscha kontor och personaldel, och gjuter nytt golv i verkstadsdelen. Du kan följa framstegen i bygget (och våra andra spännande projekt) på Facebook och Instagram. Vi räknar med att börja flytta delar av produktionen i november 2020.


Vi gjuter nytt golv i den nya verkstan

Vi kommer fortsatt ha verksamhet i våra nuvarande lokaler på Importgatan på Hisingen, och det är också där du hämtar och lämnar gods en tid framöver. Vi kommer att meddela i god tid om och när detta ändras.


Vi är otroligt taggade på att ta nästa steg i vår utveckling tillsammans med dig, och ser fram emot att välkomna dig på en hejdundrande inflyttningsfest!Följ oss på Facebook och Instagram för att få senaste nytt om vår renovering och alla våra andra spännande projekt!Magnus och Robert

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


Ο σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.
bottom of page