top of page
  • Skribentens bildKarin

Surftech hos NASA

Vi är vana vid många olika sorters jobb, och verkligen alla sorters förutsättningar. 

Vi gillar att få lära känna våra kunder och er verksamhet. För oss är det viktigt att veta vad komponenten vi jobbar med har för funktion för att kunna skapa den bästa lösningen. 


Vi vill alltid hitta det enklaste och smartaste sättet att kunna förbättra komponenten, och kanske till och med hela processen som den är en del av. Det kan vi göra till exempel genom att välja en beläggning som förutom att reparera, också är energibesparande och rostskyddar.


Målet är alltid att våra kunder ska spara pengar, energi och arbete.  Vi är barnsligt förtjusta i allt som rör sig, och oavsett om det är en växellåda, ett lagerhus eller en matarskruv, så är vi nyfikna på att lära oss mer om den och hur den funkar.

Gissa om vi uppskattade att få kika närmare på några speciallegeringar och komponenter som utsatts för extrem belastning, när vi jobbade i USA tidigare i höst!


På översta bilden står Robert och Magnus framför bärraketerna och bränsletanken till rymdfärjan Atlantis, som varit i rymden och återvänt 33 gånger.  De flesta av våra kunder håller sin verksamhet på marken, eller i alla fall i närheten av planeten, men vi arbetar med samma entusiasm och engagemang - och med samma höga kvalitetskrav, med alla våra projekt.
Vinn NASA-prylar!


Vi älskar det vi gör, och vi är inte rädda för att visa det - med glimten i ögat, förstås.


Se mer av vår vardag på Surftech och alla spännande och vackra projekt vi håller på med, på våra konton på Instagram och Facebook.


Du som följer oss på FB eller Insta, har möjlighet att delta i en utlottning av en speciell gåva direkt från NASA. En perfekt present till någon du tycker extra mycket om, eller dig själv.


Läs mer i vårt senaste nyhetsbrev


Hälsningar från Magnus och Robert


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page